Geostud participă la cea de-a XX-a ediție a Campionatului Național de Fotbal Corporatist (CNFC)

Echipa de fotbal Geostud intră din nou în cursa pentru medalii și trofeu în cea de-a XX-a ediție a Campionatului Național de Fotbal Corporatist, al cărui start este programat în data de 07 septembrie 2022. În cadrul acestei ediții au intrat în competiție cu 8 echipe mai mult față de campionatul desfășurat în primavara acestui an, respectiv 40 de echipe. Această decizie a fost aprobată de către Forul European, ca urmare a popularității de care se bucură acest joc în rândul companiilor.

CNFC este cel mai mare turneu fotbalistic din România dedicat sportului corporatist, în cadrul căruia angajații companiilor concurează pe durata a 9 săptămâni pentru a câștiga unul din cele 5 trofee puse în joc. Echipele câștigătoare în cadrul acestei ediții au dreptul de a participa la competițiile internaționale organizate de Forul Mondial.

“Alături de Federația Româna de Sport Corporatist promovăm un stil de viață sănătos, spiritul de echipă, de luptător și învingător. Prin continuarea acestui parteneriat le oferim angajaților nostri un cadru sigur și plăcut în dezvoltarea aptitudinilor lucrului în echipă, posibilitatea de a trăi satisfacția victoriei alături de colegi și șansa de a face performanță și dincolo de sarcinile profesionale. Îi susținem pe fotbaliștii noștri, vom fi alături de ei la toate meciurile și dorim să obțină rezultate cât mai bune în această competiție sportivă. Hai Geostud! Geostud ești tu!” – declară Petru Nicolae, Director General și Ionuț Vlad Sandu, Director General Adjunct.

Echipa de fotbal Geostud are în componență 15 jucători, iar în urma tragerii la sorți a grupelor preliminarii, intră în competiție cu Noark, Raiffeisen Bank și Leviatan.  Primul meci, Geostud – Raiffeisen Bank va avea loc joi, 8 septembrie de la orele 21:20, în incinta Complexului Sportiv Dinamo.

La Campionatul Național de Fotbal Corporatist cele 40 de echipe înscrise sunt împărtite în 10 grupe de câte 4. În funcție de locul ocupat la finalul celor 3 meciuri din faza grupelor inițiale, fiecare echipă se poate califica într-una din cele 5 ligi valorice, respectiv: SuperLiga, Liga FIFCO, Liga UEFCO, Liga FRSC și Liga IFCS.

Toate etapele competiției se joacă în incinta Complexului Sportiv Dinamo, iar suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare să își susțină și să își încurajeze din tribună favoriții.