GEOSTUD prezentă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

 

La invitația Ambasadei Marii Britanii la București, Geostud a participat la aniversarea a 70 de ani de domnie a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, în cadrul evenimentului desfășurat la București.

Principesa Sofia a reprezentat Casa Regală a României în cadrul ceremoniei aniversare a Majestății Sale, iar dl. Andrew Noble LVO, Ambasadorul Regatului Unit la București, a fost gazda evenimentului.

„Am primit cu entuziasm invitația Ambasadei Marii Britanii și am fost onorați să fim alături de reprezentanții Casei Regale pentru a sărbători acest moment memorabil din viaţa şi cariera suveranei britanice. Dorim ani mulți de domnie Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a și ne bucurăm să fim implicați în proiectele desfășurate de Ambasada UK în România”, declară Petru Nicolae, Director General Geostud.

La București, în deschiderea Jubileului a fost organizată o paradă militară, la care au luat parte peste 1200 de ofițeri, soldați, 400 de instrumentiști militari și reprezentanți ai Forțelor Aeriene Regale. Tot pentru publicul larg a fost organizat “Trooping The Colour”, o ceremonie fastuoasă şi plină de culoare la care s-au alăturat mii de oameni.