GEOSTUD luptă pentru trofeu în Campionatul Național de Fotbal Corporatist

Echipa de Fotbal Geostud participă în Campionatul de Fotbal Corporatist, ediția XIX, al cărui start se va da pe 30 martie 2022.

Campionatul Național de Fotbal este cel mai mare turneu fotbalistic din România dedicat sportului corporatist, în cadrul căruia angajații companiilor concurează pe durata a 3 luni, în încercarea de a câștiga unul din cele 4 trofee puse în joc. Mai mult, șase echipe participante în cadrul Campionatul Național de Fotbal au dreptul de a participa în Olanda, în perioada 22-26 iunie 2022, la compețiile internaționale organizate de European Federation for Company Sport.

Echipa de fotbal Geostud are în componență 15 jucători, iar în urma tragerii la sorți a grupelor preliminarii, intră în competiție cu MedLife, Raiffeisen Bank și Lidl.  Primul meci, Geostud – MedLife va avea loc joi, 31 martie de la orele 20:30, în incinta Complexului Sportiv Dinamo.

“Alături de Federația Româna de Sport Corporatist promovăm un stil de viață sănătos, spiritul de echipă, de luptător și învingător. Prin acest parteneriat le oferim angajaților nostri un cadru sigur și plăcut în  dezvoltarea aptitudinilor lucrului în echipă, posibilitatea de a trăi satisfacția victoriei alături de colegii de birou și șansa de a face performanță și dincolo de sarcinile profesionale.

Îi susținem și îi încurajăm pe colegii nostri din echipa de fotbal Geostud, promitem să le fim alături la toate meciurile și dorim să se simtă bine în această competiție sportivă. Hai Geostud! Geostud ești tu!” – declară Petru Nicolae, Director General și Ionuț Vlad Sandu, Director General Adjunct.

La Campionatul Național de Fotbal sunt înscrise 32 de echipe, împărtite în grupe de câte 4. În funcție de locul ocupat la finalul celor 3 meciuri din faza grupelor inițiale, fiecare echipă se poate califica într-una din cele 4 ligi valorice: Super-Liga, Fifco, Uefco, Frsc.

În cadrul fiecărei ligi valorice se dispută finala și un meci pentru locurile 3-4 (finala mică). Echipele clasate pe locurile 1, 2 și 3 sunt medaliate, iar câștigătoarele locului I primesc câte un trofeu. Deasemenea pentru fiecare ligă în parte se acordă trofeul de golgheter și trofeul de cel mai bun portar.

Toate etapele se joacă în incinta Complexului Sportiv Dinamo, începând cu orele 20:30, în zilele de marți și miercuri, iar suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare să își susțină și să își încurajeze din tribună favoriții.